Kategoriler
Genel

Tek Renk Ferace Modası

Tesettür giyim söz konusu olduğunda,feraceler tesettür giyimin vazgeçilmesi mümkün olmayan ürünleri arasında yer almaktadır. Her yeni sezon ürünleri çıktığında mutlaka feraceler de yeni sezona ait kreasyonlar arasında yer almaktadır. Ferace modası söz konusu olduğunda tesettür elbise modelleri ile birlikte kullanılmak için tek renk ferace modası son dönemlerde daha yaygın olarak görülmektedir. Birçok farklı ferace modelinie inceleyerek size uygun olan ve isteklerinizi karşılayan ferace modelleri satın alabilirsiniz.

Ferace modası aynı zamanda tesettür giyim tarzınla kombinler oluşturmak için de oldukça önemlidir. Yeni sezon ürünlerinde satışa sunulan feraceleri doğru bir şekilde kullanarak en uygun ürünlerinkombinini oluşturabilirsiniz. Tek renk ferace modellerinin, yeni sezon ferace modasına uygun olarak başta koyu renkler olmak üzere, açık renklere kadar uzanan çok sayıda özel seçeneklerle sezonun en moda renkleri de yer almaktadır.

Yeni Sezon Ferace Renkleri

Yeni sezon ferace renkleri modasını inceleyerek bu konuda daha net bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştiren bayanlar kendilerine tesettür elbise ile uygun olan ferace gibi parçaları daha iyi ve daha başarılı şekilde tercih etmektedir. Eğer yumuşak bir renk tercihi yapmak istiyorsanız, hanımlar tarafından en çok tercih edilen renk vizon rengi olmaktadır. Bunun dışında beyaz, pudra ve bebek mavisi gibi renklerde tercih edilmektedir. Eğer canlı tonlarda bir renk arıyorsanız, parlak hardal sarısı, yeşil ve kırmızı renkteki ürünler tercih edilmelidir.

Koyu Renk Feraceler İle Kombin Oluşturma

Ferace tercihinde görülen koyu renk uygulamaları, özellikte tesettür elbise giyim kombinlerinde, koyu renk feraceler ile kombin oluşturma alternatiflerinde bayanların önemli tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Bu yüzden koyu renk feraceler tercih edildiğinde kombinlerin sağlanması için diğer parça seçimlerinde de koyu renk tercih edilmektedir. Koyu rengin avantajını feracelerde ve ferace ile yapılan tesettür giyim kombinlerinde aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

 Boyun üzerinde gözüken altın sarısı renkteki uzun kolye ve kollarda gönder  görülen bilekliklerle, küçük topuklu ayakkabılar ile birlikte tercih edildiğinde bambaşka bir hava katmaktadır. Aynı zamanda feracenin boyunun net olarak gösterilmesi için uzun topuklu botlar kombinin tamamlanmasına sağlamaktadır.

Soft Renk Feraceler İle Kombin Oluşturma

Soft renkler diğer renklere göre biraz daha yumuşak olduğundan feraceler kombinlerinde bayanlar tarafından genellikle tercih edilmez ama uygun bir şekilde kombin oluşturmak için gereken herşey yapıldığında, mevcut moda akımı ile ilgili modaya uygun soft renk feraceler ile kombin oluşturma hanımlar tarafından rahat bir şekilde gerçekleştirilebilir. Üstelik doğru yapılan tercihler sayesinde rahat konforlu ve kullanışlı bir giyim tarzı oluşturulabilir.

İnce detaylarla desteklenen kombinler kullanmak, bol paça ekru rengi kumaş pantolonlar ile desteklemek, tesettür elbise ve ferace birleşiminin harika seviyede olmasını sağlayacaktır. Soft bir görünüm elde etmekle beraber, ekru veya bej renkleri de feraceler ile kullanmak mümkündür. Böylece son trend moda akımını yakalamak için gereken her şeyi en iyi şekilde sağlamış olursunuz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir